aanhanger huren bij Globen Verhuur

Aanhanger huren bij Globen Verhuur

Heb jij onvoldoende ruimte in de auto en wil jij daarom een aanhanger huren? Of wil jij graag een machine transporteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons assortiment

Aanhangwagens zijn er in alle soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit 3 soorten aanhangers die je kan huren. Namelijk de enkelasser bakwagen, tandemasser kiepwagen en de transporter.

1. Enkelasser bakwagen

De enkelasser bakwagen is een aanhanger voor het lichtere werk. Deze bakwagen brengt jouw spullen met een maximale belasting van 1.200 kg van locatie A naar locatie B.

  • Belasting: 1.200 kg
  • Afmeting: 251 x 126 cm
  • Restrictie: In meeste gevallen geen rijbewijs BE

aanhanger van Globen Verhuur

Enkelasser bakwagen huren

2. Tandemasser kiepwagen

De tandemasser kiepwagen is een aanhanger voor het zwaardere werk. Spullen tot een belasting van 2.700 kg kunnen vervoerd worden door deze kiepwagen.

  • Belasting: 2.700 kg
  • Afmeting: 335 x 180 cm
  • Restrictie: Rijbewijs BE
Tandemasser kiepwagen huren

3. Transporter

De transporter is een aanhanger voor het verplaatsen van machines of materieel. De transporter vervoert jouw minikraan, grasmaaier, shovel of andere machines tot een belasting van 3.500 kg.

  • Belasting: 3.500 kg
  • Afmeting: 236 x 153 cm
  • Restrictie: Rijbewijs B(E)

Aanhanger van Globen Verhuur

Transporter huren

Waarom een aanhanger huren

Waarom kun je beter een aanhanger huren dan kopen? Stel jezelf eerst de vraag hoe vaak je een aanhangwagen gebruikt. Elke week? Dan kun je beter een aanhangwagen kopen. Maar heb je hem niet zo vaak nodig, dan kun je beter een aanhanger huren. Lees de voordelen van materiaal huren in onze blog.

Wat kost een aanhanger huren

De kosten van het huren van een aanhanger zijn per aanhangwagen verschillend. Bij ons kan je al een aanhanger huren vanaf 12 euro (excl. btw). Hieronder zie je onze prijzen per aanhanger:

Hoe huur ik een aanhanger?

Heb je een aanhanger nodig, dan kun je contact met ons opnemen. Ook kun je de aanhanger direct reserveren door het formulier van de Enkelasser bakwagen, Tandemasser kiepwagen of Transporter in te vullen.

Lekker lezen

Ook interessant?

De instructiewagen: zagen onder spanning huren
zagen onder spanning via Globen
Blogs

De instructiewagen: zagen onder spanning huren

Globen Verhuur heeft een ruim assortiment materieel en apparatuur voor de buitenruimte. Bovendien heeft onze trainingspartner BIJDA onlangs de instructiewagen: zagen onder spanning aan ons assortiment toegevoegd. Bedrijven huren deze…