Voordelen van materiaal huren

Voordelen van materiaal huren

Materiaal huren of kopen? Dat is een veel gestelde vraag bij bedrijven wanneer er materieel nodig is voor een project. ⚒️ Deze beslissing kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Wil jij weten waarom je moet huren? Lees dan de voordelen van materiaal huren hier.

#1 Geen investeringen nodig

Door het huren van machines of materieel hoef je geen investeringen te doen. Er zijn geen onkosten voor opslag, onderhoud of keuringen. De enige kosten die je maakt gaan over de huurperiode van de machine of materialen. Dit is waarom bij huren veel geld bespaard kan worden. ? Vooral als je een machine of het materieel maar tijdelijk nodig hebt.

“Goedkoop bij kortdurend gebruik”

#2 Het materieel voldoet aan alle (wettelijke) eisen

Bij het huren van machines of materieel ben jij als huurder niet verantwoordelijk voor keuringen, veiligheidsvoorzieningen en certificering. Het bedrijf waar je de materialen huurt (bijvoorbeeld bij Globen Verhuur ?), zorgt ervoor dat de producten aan deze eisen voldoen. Er kan dus veilig met het materieel gewerkt worden.

#3 Last minute materiaal beschikbaar

Is er een machine kapot gegaan? En heb jij op korte termijn, tijdelijk een nieuwe machine nodig? Dan is huren een mooie optie. Bij het huren van machines en materieel bij Globen Verhuur, kan er op korte termijn gehuurd worden (al binnen 1 dag staat de machine op jouw project, wat wil je nog meer?). ⏰ Verder biedt het huren van materieel en machines veel flexibiliteit. Je kunt materiaal huren per klus, per dag, per week of misschien wel langer dan dat. Bij Globen Verhuur is dat geen enkel probleem.

“Altijd het juiste gereedschap voor jouw project”

#4 Materiaal met of zonder personeel

Het is mogelijk om bemande machines te huren bij Globen Verhuur. Heb je last van een personeelstekort door onverwachte omstandigheden? Dat is voor ons geen probleem. Wij regelen het materieel én het personeel. ?️?

Nu weet je de belangrijkste voordelen van materiaal huren. Ben jij van plan om materieel met of zonder personeel te huren? Neem dan een kijkje bij ons aanbod van verschillende producten. Globen Verhuur is onderdeel van Globen, de groen en infraspecialist. Hierdoor weten wij jou te helpen voor het juiste materieel met of zonder personeel voor jouw project.

Lekker lezen

Ook interessant?

De instructiewagen: zagen onder spanning huren
zagen onder spanning via Globen
Blogs

De instructiewagen: zagen onder spanning huren

Globen Verhuur heeft een ruim assortiment materieel en apparatuur voor de buitenruimte. Bovendien heeft onze trainingspartner BIJDA onlangs de instructiewagen: zagen onder spanning aan ons assortiment toegevoegd. Bedrijven huren deze…