transport aanhanger huren

Machinetransporter huren bij Globen

Een minikraan huren voor een project is zo geregeld, maar deze op de juiste locatie zien te krijgen kan een logistieke uitdaging zijn. Gelukkig kan een machinetransporter, ook wel een transporter aanhanger genoemd, hier een handje bij helpen. Met deze aanhanger breng jij jouw machines en materialen eenvoudig van A naar B. Er zijn genoeg redenen waarom je een machinetransporter beter kan huren in plaats van er een aan te schaffen. Hieronder lees je 4 grote voordelen van het zakelijk huren van een machinetransporter.

#1 Bespaar kosten

Het huren van materiaal helpt je kosten te besparen. De aanschafprijs van de meeste materialen ligt behoorlijk hoog, door zakelijk te huren betaal je alleen voor de periode dat je materiaal daadwerkelijk inzet. Vooral voor kleine projecten is het onnodig om een machinetransporter aan te schaffen. Daarnaast bespaar je ook op onderhouds- en eventuele opslagkosten.

#2 Bepaal zelf de huurperiode

Materiaal kan zo lang gehuurd worden als jij wenst, met een minimale huurperiode van één dag, zolang het nog beschikbaar is. Gedurende de huurperiode brengt de transporter jouw minikraan, grasmaaier of andere machine met maximale belasting van 3500 kg naar de door jou gewenste locaties.

#3 Geen zorgen over onderhoud

Een ander belangrijk voordeel van het zakelijk huren van een transporter is dat jouw bedrijf zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties.? De verhuurder is namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en de eventuele reparaties van de machinetransporter.

#4 Snel geleverd

Als je via Globen huurt kan je gebruik maken van onze unieke haal- en brengservice. Hierdoor staat jouw gehuurde materiaal de volgende werkdag op locatie. Zo kan je gelijk aan de slag met jouw project!?

Transport aanhanger huren

Gerelateerde blogs

Meer over aanhangers

Aanhanger huren bij Globen Verhuur
aanhanger huren bij Globen Verhuur
Blogs

Aanhanger huren bij Globen Verhuur

Heb jij onvoldoende ruimte in de auto en wil jij daarom een aanhanger huren? Of wil jij graag een machine transporteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.…