De minikraan Takeuchi TB225 van Globen Verhuur

5 redenen voor het huren van een graafmachine

Ben jij aan het overwegen om een graafmachine te huren? Dan zit je hier helemaal goed. Wij geven jou vijf redenen voor het huren van een minikraan.

Snelheid

Onze Takeuchi TB225 heeft een 3 cilinder Yanmar dieselmotor met 22,4 pk. Dit is een echte krachtpatser binnen zijn segment. ? Niet alleen de minikraan is snel… ook onze service is snel bij het huren van deze graafmachine. Heb jij morgen deze minikraan nodig voor een project? Dat regelen we, zelfs met een haal- en brengservice.

Flexibiliteit

Stel, jij hebt een graafmachine nodig op korte termijn. Een graafmachine huren is dan een makkelijke optie. Binnen een dag staat die al op je stoep. ? Twijfel jij toch aan om er een te kopen? Als je hem niet het hele jaar door gebruikt, waarom zou je dan een graafmachine kopen die toch de helft van het jaar stilstaat? Precies! Zonde van je geld en tijd aan onderhoud.

Dan kom je nu ook direct aan bij onze volgende reden voor het huren van een graafmachine: kostenbesparend.

Kostenbesparend

Zoals al eerder gezegd. Je hebt geen kosten aan het onderhouden van de graafmachine als je hem huurt. Een graafmachine kost al gauw rond de 50 duizend euro. Als je een graafmachine huurt, betaal je alleen voor de periode dat je hem daadwerkelijk nodig hebt. Voor €385,- huur je hem al voor een hele week. Goed nieuws dus voor jouw portemonnee. ✅

Inzetbaar op vele projecten

De minikraan van Globen Verhuur is in een topconditie. ?? Als jij op je project aan de slag gaat, wil je een graafmachine die werkt. Daarom zorgen wij voor een goed onderhouden machine. Verder wordt het werken met deze Takeuchi TB225 gemakkelijk gemaakt door zijn simultane hydraulische systeem. Dit houdt in dat meerdere functies tegelijk bediend kunnen worden en dat rechtuit rijden tijdens werkzaamheden mogelijk is.

Een optimaal werkcomfort

Door de ergonomische verstelbare stoelen en armsteunen van deze minikraan kan er een optimale werkhouding worden aangenomen. Verder heef de machinist een goed zicht op het werkveld door het grote glasoppervlakte. Als laatste is de cabine ook goed geïsoleerd. Dat betekent: minimalisatie van geluid en vibraties.

Deze Takeuchi TB225 minikraan van Globen Verhuur kan morgen nog op jouw project staan. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. ? En wij bespreken alle mogelijkheden met je. Lees hier alles over de specificaties en kosten van de Takeuchi TB225.

Globen Verhuur is onderdeel van Globen, de groen en infraspecialist.

Lekker lezen

Ook interessant?

De instructiewagen: zagen onder spanning huren
zagen onder spanning via Globen
Blogs

De instructiewagen: zagen onder spanning huren

Globen Verhuur heeft een ruim assortiment materieel en apparatuur voor de buitenruimte. Bovendien heeft onze trainingspartner BIJDA onlangs de instructiewagen: zagen onder spanning aan ons assortiment toegevoegd. Bedrijven huren deze…