Minikraan huren Takeuchi TB225

Minikraan huren bij Globen Verhuur

Heb jij op korte termijn een minikraan nodig voor jouw project? Denk dan eens aan deze Takeuchi TB225. Een minikraan die sleuven kan graven en die de grond gemakkelijk egaliseert.  Met deze minikraan van Globen Verhuur wordt dit een eitje.

De takeuchi TB225

Deze krachtige tweetonner is inzetbaar op vele projecten. Met een vermogen van 22,4 PK is dit een echte krachtpatser binnen zijn segment. ? Door middel van het simultane hydraulische systeem kan je meerdere functies van de minikraan tegelijk bedienen. Ook heeft deze minikraan een verstelbare onderwagen. Om deze reden is het werken op terreinen met nauwe paden of smalle ruimtes geen probleem meer.

Opzetstukken bij de minikraan huren

De minikraan is te huren met verschillende opzetstukken. Namelijk de sorteerknijper, sloophamer en puinbak. Deze diverse uitrustingsstukken zijn los én met de minikraan te huur. Wij regelen alles precies hoe jij het wil hebben. ??

Optimaal werkcomfort

Met het huren van deze minikraan ga jij voor een optimaal werkcomfort. Bijvoorbeeld door de ergonomisch verstelbare stoel en armsteunen. Jij kan hierdoor de juiste werkhouding aannemen. Verder heeft de machinist goed zicht op zijn hele werkveld door het grote glasoppervlakte. Met andere woorden: deze minikraan biedt een fijne werkomgeving. En wat wil je nog meer? ?

Deze Takeuchi TB225 minikraan van Globen Verhuur kan morgen nog op jouw project staan. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. En wij bespreken alle mogelijkheden met je.

Globen Verhuur is onderdeel van Globen, de groen en infraspecialist.

Lekker lezen

Ook interessant?

De instructiewagen: zagen onder spanning huren
zagen onder spanning via Globen
Blogs

De instructiewagen: zagen onder spanning huren

Globen Verhuur heeft een ruim assortiment materieel en apparatuur voor de buitenruimte. Bovendien heeft onze trainingspartner BIJDA onlangs de instructiewagen: zagen onder spanning aan ons assortiment toegevoegd. Bedrijven huren deze…