machine verhuur met medewerkers

Machineverhuur op maat. Huur je materiaal bij Globen.

Om een klus goed uit te kunnen voeren zijn de juiste machines en gereedschap niet weg te denken. Je hebt nu eenmaal kwalitatief goede “tools” nodig. Gelukkig kan dat bij Globen Verhuur. Lees 4 redenen voor het kiezen van machineverhuur bij Globen.

1. Groot assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan gereedschappen. Of je nou op zoek bent naar bedrijfsauto’s, minikranen of handgereedschappen: bij Globen Verhuur helpen we jou met de totaaloplossing. Ons assortiment bestaat uit:

  • Minikranen
  • Verschillende aanhangwagens
  • Verschillende bedrijfsauto’s
  • Gereedschappen zoals motorheggenscharen, bladblazers, bosmaaiers
  • Volledige stratenmakers/grondwerkers/groenvoorzieners sets.

Door ons ruime assortiment aan machines en gereedschappen zit er zeker iets tussen wat jij zoekt. Laat jouw project slagen. ✅

2. Kwalitatief hoogwaardig materiaal

De materialen en machines die je bij Globen Verhuur huurt zijn van top kwaliteit. De bedrijfsauto’s zijn jonger dan 5 jaar en worden regelmatig vervangen en onderhouden. Ook zijn deze auto’s voorzien van euro 6 motoren. Hiermee voldoe je aan de strengste milieunormen en blijven de brandstofkosten beperkt.

Verder worden alle machines natuurlijk gekeurd en onderhouden. Dat betekent, altijd kwalitatief goed onderhouden materiaal voor jouw project.

3. Haal- en brengservice

Heb jij morgen al nieuw materiaal nodig? Bel ons, dan regelen we het direct. En om het voor jou nog makkelijker te maken, kunnen wij de materialen ook bij jou op locatie brengen. Zo heb je dus super snel, goed materiaal op je klus staan.

4. Machineverhuur met of zonder personeel

Ben jij niet alleen op zoek naar materiaal, maar wil jij er ook personeel bij hebben? Dan is het huren bij Globen Verhuur een goede optie voor jou. Vink bij jouw aanvraag “met personeel” aan en we gaan op zoek naar geschikte medewerkers voor op jouw project. Binnen één werkdag ontvang je van ons een reactie.

Machines en materiaal huren op maat. Jij kiest voor Globen en jij kiest voor duurzame, goed onderhouden materiaal en machines. Bekijk ons hele assortiment.

Lekker lezen

Ook interessant?

De instructiewagen: zagen onder spanning huren
zagen onder spanning via Globen
Blogs

De instructiewagen: zagen onder spanning huren

Globen Verhuur heeft een ruim assortiment materieel en apparatuur voor de buitenruimte. Bovendien heeft onze trainingspartner BIJDA onlangs de instructiewagen: zagen onder spanning aan ons assortiment toegevoegd. Bedrijven huren deze…