materiaal huren

Het beste materiaal huren voor jouw groen project

Heb jij op korte termijn machines of materiaal nodig voor jouw groen project? ? Bij Globen Verhuur bieden wij jou een ruim assortiment aan. Laat je project slagen.

Motorkettingzaag Stihl MS 261 C-BM

Dankzij het flinke vermogen van deze motorkettingzaag wordt het kappen van bomen makkelijk. Je zaagt makkelijk de dikkere takken door. Dit komt door de zwaardlengte van 35 cm. Ook is deze kettingzaag in te zetten voor projecten met dicht struikgewas, bij uitdunning van staak- en rondhout en bij aanleg. Al met al, met deze draagbare machine huur jij het beste materiaal voor jouw project. ??

Motorbladblazer Stihl BR600

Het tijdrovende werk met de bezem en hark is verleden tijd met deze motorbladblazer. Met haar blaaskracht wordt blad zo weggeblazen. ? Denk ook aan gemaaid gras, snoeiafval en afval op grote terreinen. Dit allemaal kan snel en efficiënt worden weggeblazen met deze motorbladblazer van Stihl. Ook kun jij de juiste werkhouding aannemen door de ergonomische gevormde schoudergordels, heupgordel en draaggreep. Met andere woorden, maak het jezelf comfortabel en gemakkelijk.

Motorheggenschaar Stihl HS 81R

Ga jij voor een optimaal snoeiresultaat? Met deze motorheggenschaar van Stihl doe je dat zeker. Door middel van het dubbelzijdig geslepen mes kan je horizontaal én verticaal snoeien. Dit is de ideale machine voor het snoeien van jouw haag. Jij kan de tuin comfortabel onderhouden dankzij het lage gewicht van 5,5 kg en de bijhorende ruggendrager. Wil jij hagen en struiken met dikkere takken en twijgen sterk inkorten? Kijk niet verder en huur deze motorheggenschaar.

Bosmaaier Stihl FS460C

Met deze krachtige bosmaaier maai je grassen, zeer ruig terrein, dik onkruid, riet en licht houtige gewassen makkelijk weg. Dit natuurlijk niet zonder de bijbehorende persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid is belangrijk. Door de ruggendrager denk je ook aan jezelf. Neem een comfortabele werkhouding aan. Ga voor een bosmaaier met kwaliteit. En krijg de persoonlijke beschermingsmiddelen erbij. ??

Groen set

Voor het onderhouden van tuinen en openbaar groen is het beste materiaal natuurlijk gewenst. Bij Globen Verhuur regelen wij dit voor jou. Met onze groen set wordt het werken in het groen super makkelijk. In deze set bevindt zich namelijk:

  • Schoffel
  • Bezem
  • Hark
  • Handschoenen
  • Kruiwagen
  • Graanschop

Het beste materiaal huren

Al onze machines en materialen worden jaarlijks gekeurd. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop. Wil jij kwalitatief goed materieel, met een scherp tarief? Bekijk ons hele productaanbod of neem contact met ons op.

Het beste materiaal huren doe je bij Globen Verhuur. Globen Verhuur is onderdeel van Globen, de groen en infra specialisten.

Lekker lezen

Ook interessant?

De instructiewagen: zagen onder spanning huren
zagen onder spanning via Globen
Blogs

De instructiewagen: zagen onder spanning huren

Globen Verhuur heeft een ruim assortiment materieel en apparatuur voor de buitenruimte. Bovendien heeft onze trainingspartner BIJDA onlangs de instructiewagen: zagen onder spanning aan ons assortiment toegevoegd. Bedrijven huren deze…