Duurzaam werken met Globen verhuur

Duurzaam werken in de groen en infra sector

Duurzaam werken draagt bij aan een betere wereld. 🌎 Bij Globen Verhuur vinden wij duurzaamheid ook erg belangrijk. Door het huren van onze producten, denk je mee met het milieu.

#1 Huren is beter voor het milieu

Het is zonde om allerlei spullen aan te schaffen die je nauwelijks gebruikt. Gehuurde materialen worden goed gebruikt tijdens hun technische levensduur. En hierdoor zijn gehuurde producten vaak duurzamer. Machines staan minder vaak ongebruikt stil.

#2 Machines met minder of geen uitstoot

Bij Globen kies je uit een assortiment waarbij duurzaam werken voorop staat. Onze bedrijfsauto’s zijn bijvoorbeeld voorzien van euro 6 motoren. Hiermee voldoe je altijd aan de strengste milieunormen en blijven de brandstofkosten binnen de perken. Ook zorgen onze minikranen voor een brandstofbesparing middels de autodecel functie.

#3 Wij bieden maatwerk

Het gebruik van de juiste machines, voor het juiste werk, zorgen voor minder uitstoot. Gelukkig staan wij voor je klaar om onze kennis met je te delen. Globen Verhuur is een onderdeel van Globen, de groen en infra specialist. Hierdoor helpen wij jou om de juiste materialen en machines te vinden voor jouw project én kun je er ook nog personeel bij huren. En ja, al het materieel dat wij aanbieden is super goed onderhouden. 🛠️.

Bij Globen Verhuur vinden wij het milieu én jou verder helpen erg belangrijk. Daarom kies je Globen Verhuur als partner voor een duurzame huuroplossing. Neem contact met ons op en vertellen je graag meer.

Lekker lezen

Ook interessant?

Machinetransporter huren bij Globen
transport aanhanger huren
Blogs

Machinetransporter huren bij Globen

Een minikraan huren voor een project is zo geregeld, maar deze op de juiste locatie zien te krijgen kan een logistieke uitdaging zijn. Gelukkig kan een machinetransporter, ook wel een…