bosmaaier huren

Bosmaaier huren bij Globen

Heb jij op korte termijn een bosmaaier nodig voor jouw project? Met de bosmaaiers van Globen Verhuur kan je morgen al aan de slag! Bosmaaiers, ook wel bermmaaiers genoemd, zijn ideaal om maaiwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken uit te voeren.

De Stihl FS 460C huren

In ons assortiment vind je de Stihl FS 460C bosmaaier. Deze krachtige bosmaaier is geschikt voor bosbouw en landschapsonderhoud. De te huren bosmaaier heeft een gewicht van 8,5 kilo en een vermogen van 2,2kW. Je huurt de bosmaaier al vanaf €15,- per dag en €75,- per week.

Bosmaaier huren

Optimaal werkcomfort

De Stihl FS460C is standaard voorzien van een ruggendrager, voor een comfortabele werkhouding. Alle bedieningselementen voor de aansturing van de motor kunnen met één hand bediend worden. Daardoor is de bediening van de bermmaaier bijzonder eenvoudig en betrouwbaar. Vrijwel alle bosmaaiers werken op benzine, zo ook dit exemplaar. Het voordeel van een bosmaaier op benzine is dat deze krachtiger zijn dan elektrische bosmaaiers. Daarnaast word je niet beperkt door de accuduur.

Kwaliteit en veiligheid

Stihl is al sinds 1926 specialist in tuinmachines. Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Daarnaast worden al onze bosmaaiers jaarlijks gekeurd om deze betrouwbaarheid en kwaliteit te kunnen garanderen💪🏼 Het is belangrijk dat de persoon die de bosmaaier bedient beschikt over de juiste PBM’s. Denk hierbij aan; een veiligheidshelm met vizier, gehoorbescherming, en veiligheidsschoenen. Tijdens het bosmaaien kunnen er namelijk steentjes en andere voorwerpen wegspringen.

Wie zijn wij?

Globen Verhuur is onderdeel van Globen, de groen en infra specialist. Bij ons kun je terecht voor materieel mét of zonder personeel. Bel ons even om alle mogelijkheden te bespreken. 📞

 

Bosmaaier huren bij Globen

Aanhanger huren bij Globen Verhuur
aanhanger huren bij Globen Verhuur
Blogs

Aanhanger huren bij Globen Verhuur

Heb jij onvoldoende ruimte in de auto en wil jij daarom een aanhanger huren? Of wil jij graag een machine transporteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.…