bosmaaier huren

Bosmaaier huren bij Globen

Heb jij op korte termijn een bosmaaier nodig voor jouw project? En wil je liever een bosmaaier huren dan aanschaffen? Met de bosmaaiers van Globen Verhuur kan je morgen al aan de slag! Bosmaaiers, ook wel bermmaaiers genoemd, zijn ideaal om maaiwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken uit te voeren.

De Stihl FS 460C huren

In ons assortiment vind je de Stihl FS 460C bosmaaier. Deze krachtige bosmaaier is geschikt voor bosbouw en landschapsonderhoud. De te huren bosmaaier heeft een gewicht van 8,5 kilo en een vermogen van 2,2kW. Je huurt de bosmaaier al vanaf €15,- per dag en €75,- per week.

Bosmaaier huren

Optimaal werkcomfort

De Stihl FS460C is standaard voorzien van een ruggendrager, voor een comfortabele werkhouding. Alle bedieningselementen voor de aansturing van de motor kunnen met één hand bediend worden. Daardoor is de bediening van de bermmaaier bijzonder eenvoudig en betrouwbaar. Vrijwel alle bosmaaiers werken op benzine, zo ook dit exemplaar. Het voordeel van een bosmaaier op benzine is dat deze krachtiger zijn dan elektrische bosmaaiers. Daarnaast word je niet beperkt door de accuduur.

Kwaliteit en veiligheid

Stihl is al sinds 1926 specialist in tuinmachines. Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Daarnaast worden al onze bosmaaiers jaarlijks gekeurd om deze betrouwbaarheid en kwaliteit te kunnen garanderen?? Het is belangrijk dat de persoon die de bosmaaier bedient beschikt over de juiste PBM’s. Denk hierbij aan; een veiligheidshelm met vizier, gehoorbescherming, en veiligheidsschoenen. Tijdens het bosmaaien kunnen er namelijk steentjes en andere voorwerpen wegspringen.

Wie zijn wij?

Globen Verhuur is onderdeel van Globen, de groen en infra specialist. Bij ons kun je terecht voor materieel mét of zonder personeel. Bel ons even om alle mogelijkheden te bespreken. ?

 

Bosmaaier huren bij Globen

De instructiewagen: zagen onder spanning huren
zagen onder spanning via Globen
Blogs

De instructiewagen: zagen onder spanning huren

Globen Verhuur heeft een ruim assortiment materieel en apparatuur voor de buitenruimte. Bovendien heeft onze trainingspartner BIJDA onlangs de instructiewagen: zagen onder spanning aan ons assortiment toegevoegd. Bedrijven huren deze…